Танд хэрэгтэй: Аюулгүй хоол хүнсний таван түлхүүр

Б.Баясгалан
02 сарын 05, 2019

Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.

  1. Цэвэр, эрүүл байх
  2. Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалах
  3. Болгосон болон түүхий хүнсийг тусгаарлах
  4. Угаах, зайлах
  5. Хоол хүнсийг гүйцэд чанах

Холбоотой сэдвүүд

хоол хүнс эрүүлмэнд

Сэтгэгдэл бичих

Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдад хүндэтгэлтэй хандана уу. Ёс бус сэтгэгдлийг Peak.mn сайт устгах эрхтэй.